Een on demand seminarie - Hoe werkt het?

Een on demand seminarie is een opname van een seminarie dat eerder via internet gegeven werd. Na inschrijving ontvangt u een mail met de link naar de opname van het seminarie. U volgt het seminarie via uw computer op de plaats van uw keuze. De enige vereiste is een stabiele internetverbinding en werkende luidsprekers of een hoofdtelefoon

Daarbij ziet u zijn powerpointpresentatie op uw scherm en hoort u de stem van de presentator via de luidsprekers van uw computer of hoofdtelefoon. Eens het seminarie gestart is, dient u deze helemaal uit te kijken. U kan deze enkel pauzeren, maar vooruit- of terugspoelen is niet mogelijk.

Het is mogelijk vragen te stellen aan de spreker per e-mail. U klikt hiertoe op zijn naam onder de opname.

U kan de syllabus downloaden op de pagina waarop u naar de opname kijkt. HIertoe vindt u een link onder de opname.

Aanwezigheidsattest

Om aanspraak te kunnen maken op een aanwezigheidsattest dient u:

  • tijdens het seminarie de 3 geprojecteerde codes te noteren;
  • deze op het einde invoeren op een formulier dat u onder de opname vindt.

Voor het volgen van een on-demand seminarie kan géén attest woren opgemaakt voor de Orde van Vlaamse Balies of de Nationale Kamer van Notarissen! Voor deze federaties is deelname aan een live seminarie vereist.

U kan het on demand seminarie via een LCD-projector projecteren. Zo kan u het met meerdere personen tegelijk volgen. Per inschrijving wordt echter slechts 1 attest opgemaakt.