De aangifte personenbelasting 2018 - in detail

Op 07/05/2018 van 9u tot 12u
Maurice DE MEY, Fiscale Hogeschool
,
,
Archived

Dit seminarie behandelt de aangifte in de personenbelasting voor het aanslagjaar 2018. Jaarlijks worden er rubrieken geschrapt en komen er nieuwe bij. Naast deze vormelijke wijzigingen is het fiscaal recht voortdurend in beweging. Na deze opleiding bent u klaar om de aangifte snel en correct in te vullen.

De heer Maurice DE MEY is trainer op het vlak van de personenbelasting. Hij is auteur van o. a. de “Aangiftegids personenbelasting 2016” bij Kluwer en docent aan de Fiscale Hogeschool.

Tijdens het seminarie komen volgende topics aan bod:

  • Bespreking van de verschillende rubrieken in de aangifte personenbelasting 2018;
  • Welke vormelijke wijzigingen in vergelijking met 2017?
  • Welke inhoudelijke wijzigingen in vergelijking met 2017 en hoe beïnvloeden deze de aangifte?
  • Relevante ontwikkelingen tijdens het afgelopen jaar in de wetgeving en rechtspraak, op nieuwe circulaires die verschenen zijn en interessante invalshoeken die in de rechtsleer zijn verwoord.

Indien u zich inschrijft voor beide belastingupdates nl. Update Vennootschapsbelasting 2018 en Aangifte Personenbelasting 2018, ontvangt u automatisch een extra korting van 10% op het nettobedrag voor deze twee seminaries. Deze korting is cumuleerbaar met de vroegboekkorting en combineerbaar in het all-you-can-eat abonnement en andere lopende actie.