Up-to-date - HR

               

In samenwerking met advocatenkantoor Claeys & Engels brengt Lexalert u 4 maal per jaar een overzicht van brandend actuele topics inzake arbeidsrecht, sociale zekerheid en arbeidsfiscaliteit, telkens gebundeld in een webinar van een tweetal uur.

Afhankelijk van de actualiteit kunnen recente of geplande wetswijzigingen aan bod komen, maar ook interessante rechtspraak of rulings e.d.m. De topics worden in samenspraak met Claeys & Engels vastgelegd in functie van de actualiteit van het moment.

 

U kan voor losse sessies inschrijven, of u kan u ineens voor 4 komende sessies inschrijven. Uiteraard steekt u het meest op wanneer u alle sessies volgt, aangezien soms wordt verwezen naar informatie die tijdens een vorige sessie werd gegeven.

  • 1 losse sessie - normaal tarief: 120 EUR excl. BTW
  • 1 losse sessie - vroegboektarief: 110 EUR excl. BTW
  • Abonnement 4 toekomstige sessies: 400 EUR excl. BTW (eq. 100 EUR/sessie)

Eerstkomende sessies

  • vr 11 september 2020
  • vr 27 november 2020

Sessies zijn telkens van 12u00 tot 14u00.

Deze seminaries zijn erkend voor permanente vorming bij OVB, BIBF en IAB.

U zorgt voor uw lunchpakket, wij voor een boeiende update!

 

In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent, werken we voor deze reeks niet met 1 vaste spreker, maar selecteert Claeys & Engels voor elke sessie een (aantal) spreker(s) in functie van elk individueel topic, zodat u telkens de informatie krijgt van een specialist ter zake.